zaterdag 2 november 2013

Daar zijn we weer!

Het gaat zo als het gaat!

Dat is in feite nog steeds zo......

Inmiddels over de helft van mijn kuren voor wat betreft de huidige cyclus.
Bloedbeeld paraproteine blijft zakken, van dik 50 in maart naar 23 nu!, volgens Aart Beeker een zeer goed resultaat waar we allemaal tevreden mee mogen zijn! Geen garanties natuurlijk maar het zou kunnen betekenen dat ik vanaf begin 2014 weer kan gaan werken aan 'herstel'.

Natuurlijk, de vorm Waldenstrom/Kahler die ik heb is ongeneselijk, maar met de juiste aanpak in de toekomst in potentie in chronische vorm stabiel te houden. Het impliceert wel dat ik voor de rest van mijn leven om de twee maanden via infuus eiwitten krijg toegediend, maar daar valt mee te leven toch! Kan ook in het buitenland, dus verre reizen blijven tot de mogelijkheid behoren.

Maar nu eerst werken aan herstel en op kracht komen. Momenteel werk ik wekelijks aan een trainingsschema met mijn coach Danny waardoor ik me steeds beter ga voelen. Daarnaast train ik met de vader van Danny zoveel mogelijk wekelijks een extra keer, erg gezellig en goed om bij af te vallen, en word ik wekelijks behandeld door een chiropractor om mijn gewrichten los te houden.

Door de gesprekken met Danny, en het feit dat hij al 3 x voor het goede doel de Mont Ventoux beklom maar ook de betrokkenheid met de verschillende goede doelen/projecten waar ik zoal mee in contact gekomen ben de laatste maanden, zijn wij druk met het uitwerken van een project!.....

Als team de Mont Ventoux( de kale berg van 1900 meter hoog) op de fiets minimaal 1x beklimmen! in september 2014 t.b.v. de Stichting Mont Ventoux( met als kernwaarden-gevoel,energie en ambitie), een stichting waarvan ik zeker weet dat er niets aan de strijkstok blijft hangen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Alp Du Zes, veel kleiner en persoonlijker in aanpak maar wel strak en goed georganiseerd. Kijk maar eens op de site www.grootverzettegenkanker.nl!Het event speelt zich af op 4 en 5 september 2014, wij hebben de camping al geboekt en zullen daar een week rondom het event verblijven! Natuurlijk met onze camper die als 'hoofdkwartier' zal dienen.
Vanaf februari 2014, dus als ik klaar ben met mijn chemo, gaan we als team met een man of 10 middels een strak trainingsschema onder leiding van Danny werken aan conditie,opbouw,planning en alles wat er nodig is! De goede fiets had ik al, hij wordt binnenkort weer in goede 'shape' gebracht

Ik vraag nu alvast aan jullie.......sponsor ons team, of kijk of je binnen je (vrienden) netwerk of je bedrijven en/of particulieren kent die ons kunnen steunen!

Doelstelling........10.000 euro minimaal!

Ik hoor het graag, in principe is over alles te praten, uiteraard binnen de regels van de organisatie.
Mail of bel me......changbudda@gmail.com of 06.27436293..........
Het spreekt voor zich dat wij als deelnemers gewoon ons eigen inschrijfgeld en reis-en verblijfkosten betalen en het sponsorbedrag rechtstreeks naar de Stichting Mont Ventoux gaat.

Intussen gaat hier het leven gewoon door, Debbie en ik zijn gelukkig en hebben plannen genoeg.
We zijn druk met ons bedrijfje..... huisstijl is klaar, aan de site's www.stijladviesopmaat.nl en www.mobielelokatieopmaat.nl wordt hard gewerkt en is de camper inmiddels aangeschaft.



Rond november/december zal hij feestelijk ingewijd worden , daarover later meer!



Daarnaast beleven we heel veel plezier aan ons 'kids' Aartje en Dirkje, lekker naar het bos/strand of park, wat ook weer goed is voor het 'conditieplan' ! Sinds kort voor 10 maal iedere zondag puppycursus, en verder alleen maar genieten van deze twee inmiddels onmisbare wezentje in ons leven.


Carpe Diem,
laterrr